Weboldal és webáruház készítés

Készíttesse el velünk weboldalát, webáruházát!

Megmutatná magát vagy cégét a nagyvilágnak?

Még jobb lenne, ha plusz megrendelések, partnerek jelentkeznének Önnél? 

Akkor Önnek egy jó honlapra van szüksége!

Lássuk csak, milyen is egy olyan weboldal, ami hasznot hajt Önnek:

Átlátható: A menüszerkezete logikusan felépített, átlátható, esztétikus, a mai trendeknek megfelelően van felépítve.

Gyors: Minél lassabb egy weboldal betöltésének ideje, annál nagyobb az esély arra, hogy visszalép az érdeklődő, meggondolja magát, mégsem látogat el az Ön oldalára. A Google számára is kiemelten fontos szempont az oldal beöltési sebessége.

Esztétikus: a vizuális megjelenés még ma is a legfontosabb szempontok közé tartozik. Egy szép megjelenés már fél siker! Sok weboldalkészítő cég nem fektet elég hangsúlyt a megjelenésre. Pedig nagyon fontos! Hiszen a legtöbb esetben a cég weboldala az, amivel az ügyfelek először találkoznak. És mint tudjuk, az első benyomás a legfontosabb. Ezzel tisztában vagyunk, így a weboldala, az igények teljességének figyelembe vételével, a cég arculatához igazítva a legmodernebb megjelenést kapja.

Reszponzív: A felhasználók már javarészt okostelefonon nézelődnek, informálódnak. Az Ön weboldalának követnie kell a telefonok méretét, felbontását, hogy zavartalan élményben legyen részük akármilyen kütyüről.

Rátalálnak az oldalra: Ha ismerik az Ön oldalának a nevét, az piszok szerencse! Viszont azokra is gondolnunk kell, akik még nem ismerik, de szeretnék! Ebben nyújt megoldást a SEO- vagyis a  kereső optimalizálás. A lényege: egy weboldalt bizonyos szavakra, kifejezésekre a találati lista adott helyeire, optimális esetben az első helyre juttatni. 

premiumvitamin.hu
delitybutor.hu
dunafotoklub.hu
bajaikepek.hu

A 21. században már minden valamire való cégnek van honlapja. Ha Ön JÓ weboldalt szeretne, készíttesse velünk! Szakértő fejlesztői gárdánk mellett szövegírók, grafikusok és projektmenedzserek is tagjai csapatunknak. Ennek köszönhetően gyorsan és rugalmasan tudjuk kiszolgálni minden igényét. A mai online piac erőssége miatt van, hogy nélkülözhetetlen a reklám és a marketing. Ha szeretné fokozni sikereit az online felületeken keresztül, akkor ebben is állunk rendelkezésére. Segítünk a teljes Google paletta elkészítésében. Megjelenítjük cégét a térképen, Google Cégem vállalkozási felületet készítünk, integráljuk a különböző szükséges analitikai eszközöket weboldalába, fizetett hirdetéseket készítünk el Google Ads és egyéb eszközök segítségével. De akár e-mailes hírlevél kampányokat is elkészítünk a weboldalára feliratkozók számára.

Minden rendszerünket fenntarthatóra tervezzük, és úgy adjuk át, hogy ügyfeleink is könnyen és egyszerűen tudják kezelni, tartalommal feltölteni weboldalukat.

Nincs ötlete, hogyan induljon ki? Milyen menüpontok legyenek? Mi az, ami szükséges a weboldalára? Sok éves tapasztalatainknak köszönhetően mi segítünk kialakítani az oldal szerkezetét, összeszedni a szükséges információkat. Segítünk a hatékonyságban és az átláthatóság megtervezésében is.

Nekünk minden ügyfél egyformán fontos. A tervezéstől kezdve a megvalósításon át az átadásig minden lépésnél egyeztetünk, konzultálunk, és ami a legfontosabb, folyamatosan elérhetőek vagyunk.

Kérjen ajánlatot Most!

Lépjen velünk

KAPCSOLATBA

Írjon nekünk most, és mi 24 órán belül válaszolunk!

Weboldal és webáruház készítés, grafikai tevezés, fotózás, 3D látványtervezés, tartalomgyártás, social média kezelés, elérhető áron, kreatív csapattól.

Scroll to Top