Fotózás

Webáruházat üzemeltet, de nincs kapacitása egyesével lefotózni a termékeket?

Új terméke van, amit be kellene vezetni a piacra?

Saját termékei vannak és 100%-ban egyedi megjelenést szeretne online felületén? A termék értékesítésnél fontos szempont, hogy jó minőségű és sokatmondó felvételeket lásson a potenciális vásárló. A leghatásosabb, ha a termék a funkcióját betöltő környezetben szerepel! Ha önnek nincs kapacitása, technikája a feladatra, keressen bennünket! Termékfotózást vállalunk! Akár külső helyszíni kiszállással a fotózást leszervezzük saját eszközeinkkel, elkészítjük a szükséges utómunkát, és feltöltjük a megfelelő tartalmakat weboldalára. Így költséghatékonyan egy kézben tarthat mindent!

A fotózás fontos része a termék megjelenése, a megítélése szempontjából. Elengedhetetlen, hogy a bemutatott termék, vagy akármilyen más bemutató anyag (cégképek, profilfotó, drónfotó… stb.) a lehető legjobb formában tálalja azt az érdeklődő felé.

A vásárló a fotók alapján ítéli meg először a cég, termék imidzsét, mely akár sorsdöntő lehet a későbbi vásárlás, kapcsolatteremtés szempontjából.

Lépjen velünk

KAPCSOLATBA

Írjon nekünk most, és mi 24 órán belül válaszolunk!

Weboldal és webáruház készítés, grafikai tevezés, fotózás, 3D látványtervezés, tartalomgyártás, social média kezelés, elérhető áron, kreatív csapattól.

Scroll to Top